Ingyenes szállítás 7000 Ft felett         ›         100%-os minőségi garancia              ›             Garantált siker             ›

A fehér 50 árnyalata

A fehér 50 árnyalata

Még nincs értékelés
25.000 Ft

Raktáron

Barátság, tisztelet és megannyi érzelem kifejezéséhez.

Mondd el virágnyelven!

Az udvarlás és kapcsolatszerzés egyik elengedhetetlen kelléke a megfelelő számú, színű csomagolású virág. A nők jelentős része elérzékenyül kedvese bájos meglepetése láttán, a szerelem jelét vidáman fogadja. A mai időkben az úrak bemennek a virágboltba, és megkérik az eladónőt vagy úrat, hogy állítson össze egy ízléses csokrot. Az összhatás a fontoss, így figyelmen kívül hagyják az virágoknak a jelentését.

                  

 Virágok minden korcsoportnak

A virágok minden korban a nőkhöz, szépséghez, költészethez, érzékiséghez kapcsolódtak. Buddha egy hajnalban nyíló lótuszvirágból született, ami az életet jelenti. A lótuszvirág az életet adó víz felszínén lebeg, míg gyökerei a földbe kapaszkodnak. Szirmai a nap első sugaraival kinyílnak, hisz a lótusz az örök szerelem jelképének, a napnak kedvese.

 

Mit üzennek a virágok?

A szerelem istennője, Aphrodité a virágok istennője, hiszen a csábítás és a kedveskedés egyik legszebb eszköze a virág. De üzenhetünk is virággal, mert mindegyiknek külön jelentése van. Férfiak, tanulmányozzák át a listát, s válasszanak virágot nőnapra aszerint, hogy mit üzennének szerelmüknek, nőrokonuknak, barátnőjüknek. Hölgyeim, önök pedig olvassanak virágokból!

A további információkért látogassanak el üzletünkbe vagy hívjanak.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.