Ingyenes szállítás 7000 Ft felett         ›         100%-os minőségi garancia              ›             Garantált siker             ›

Fehér álom

Fehér álom

Még nincs értékelés
13.335 Ft

Raktáron

Hófehér kecses szirmok és enyhe virágillat, mintha csak álmodna az ember!

Mondd el virágnyelven!

Az udvarlás és kapcsolatszerzés egyik elengedhetetlen kelléke a megfelelő számú, színű csomagolású virág. A nők jelentős része elérzékenyül kedvese bájos meglepetése láttán, a szerelem jelét vidáman fogadja. A mai időkben az úrak bemennek a virágboltba, és megkérik az eladónőt vagy úrat, hogy állítson össze egy ízléses csokrot. Az összhatás a fontoss, így figyelmen kívül hagyják az virágoknak a jelentését.

                  

 Virágok minden korcsoportnak

A virágok minden korban a nőkhöz, szépséghez, költészethez, érzékiséghez kapcsolódtak. Buddha egy hajnalban nyíló lótuszvirágból született, ami az életet jelenti. A lótuszvirág az életet adó víz felszínén lebeg, míg gyökerei a földbe kapaszkodnak. Szirmai a nap első sugaraival kinyílnak, hisz a lótusz az örök szerelem jelképének, a napnak kedvese.

 

Mit üzennek a virágok?

A szerelem istennője, Aphrodité a virágok istennője, hiszen a csábítás és a kedveskedés egyik legszebb eszköze a virág. De üzenhetünk is virággal, mert mindegyiknek külön jelentése van. Férfiak, tanulmányozzák át a listát, s válasszanak virágot nőnapra aszerint, hogy mit üzennének szerelmüknek, nőrokonuknak, barátnőjüknek. Hölgyeim, önök pedig olvassanak virágokból!

A további információkért látogassanak el üzletünkbe vagy hívjanak.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.