Ingyenes szállítás 7000 Ft felett         ›         100%-os minőségi garancia              ›             Garantált siker             ›

MI A VIRÁGKLUB?

Cégünk 1989 óta foglalkozik virágok kis- és nagykereskedelmével, továbbá ehhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokkal (pl. virágdekoráció, virágelőfizetés). Az elmúlt években a virágok nem csupán munkává, hanem szenvedéllyé váltak számunkra és ezt másokkal is meg kívánjuk osztani.

Hisszük, hogy a virágok szebbé varázsolhatják a hétköznapokat: egy kellemes vacsorát, egy megterhelő üzleti megbeszélést, vagy feldobhatnak bármilyen teret.
Egy recepciót vagy tárgyalóasztalt, és hangulatosabbá tehetik otthonunkat is. Egy csodás virág megnyugtató látványa az emberekre és kapcsolataikra is jó hatással van, úgy véljük, a virág az egyik legszebb ajándék, aminek mindenki örül. A virágok nyelvét nem lehet félreérteni.

A Virágklub nem csupán egy vállalkozás, hanem virágszerető emberek közössége is. Klubtagjaink jelentős kedvezményeket és más előnyöket élvezhetnek. Célunk, hogy a virágok élvezetét minél több ember számára eljuttassuk. Csatlakozz Te is a Virágklubhoz és használd ki kedvezményeinket! Légy része a Virágklub közösségének!